Cara Memenangi Pilihan 4 Secara Konsisten

memenangi

Cukup benar, orang yang bertaruh pada permainan ingin memenangi lotre Pick 4 untuk satu sebab atau yang lain. Maksud saya, siapa yang tidak, terutama jika “pelaburan” dolar anda dapat diterjemahkan menjadi $ 100 hingga $ 500 dalam satu undian. Tetapi inilah masalahnya, kerana terdapat banyak orang yang bertaruh pada undian yang sama, peluang anda untuk menang dengan satu tiket sahaja adalah sangat tipis. Nasib baik, ada cara dan kaedah untuk meningkatkan peluang anda sehingga anda sekurang-kurangnya berpeluang memenangi loteri Pick 4. Berikut adalah beberapa petua cara memilih nombor.

Orang memadankan angka dengan nombor dengan harapan dapat mencapai kombo yang menang download malaysia mega888 on here !! ; tetapi dengan begitu banyak kemungkinan yang ada, bagaimana mungkin ada yang tahu jumlah angka lebih banyak daripada yang lain? Jawapannya mudah. Terdapat banyak orang yang telah berusaha untuk mengkaji corak jumlah kejadian dalam usaha peribadi mereka untuk memenangi permainan Pick 4. Dan menurut penemuan mereka (amalan yang baik kerana mereka berkongsi ini …) kombinasi yang paling mungkin menang adalah kombo satu digit dan kombo dua digit. Paling tidak, menurut mereka, kombinasi ini adalah yang dijamin kemenangan jackpot kecil.

Apa itu kombo satu digit dan dua digit?

Seperti yang anda ketahui untuk memenangi undian Pick 4, anda memerlukan (cukup jelas) 4 nombor untuk mendapatkan anda. Kombo satu digit adalah gabungan 4 nombor yang tidak berulang. Gabungan ini mempunyai kebarangkalian lebih besar untuk memukul jackpot secara konsisten. Diakui, pembayarannya lebih rendah daripada kombinasi lain kerana kemungkinan tidak mencapai kombinasi angka ini adalah rendah. Walau bagaimanapun, ini juga bermaksud bahawa urutan nombor apa pun yang anda gunakan untuk kombinasi ini mempunyai peluang yang sedikit lebih tinggi untuk dipilih daripada semua kombo lain. Walaupun demikian, terdapat beberapa amaran yang dilampirkan untuk memilih kombo satu digit.

Jangan meletakkan wang anda pada nombor yang diuraikan. Contoh nombor yang dijujukan adalah: 1-2-3-4; 1-3-6-9; dan 2-4-6-8. Anda harus ingat bahawa untuk memenangi permainan Pick 4, anda perlu memilih nombor yang kelihatan rawak. Kadang-kadang, terdapat urutan yang sangat sesuai, tetapi ini memang jarang berlaku. Selain itu, jika anda benar-benar menginginkan kebenaran yang membuka mata, maka inilah: hampir semua orang bertaruh pada nombor yang diuraikan. Kombo: 1-2-3-4 sahaja selalu ada dan dicatat dalam kebanyakan tiket yang tidak menang. Jadi, walaupun anda menang di kombo itu, anda masih perlu berkongsi harga dengan pemegang tiket kemenangan yang sama.

Kombo dua digit, sebaliknya, adalah kombinasi yang hanya mempunyai 2 nombor berulang. Gabungan ini berbeza dengan kombo double-double, di mana terdapat 2 set nombor berulang. Contoh gabungan dua digit adalah: 1-1-4-0; 9-2-2-3; dan 7-5-3-3. Contoh kombo double-double adalah: 2-2-9-9; 4-4-8-8; dan 6-6-3-3. Selepas kombo satu digit, kombo dua digit sering dimainkan, jadi ini juga merupakan nombor yang selamat untuk bertaruh.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*